lauantai 7. toukokuuta 2011

Puolimaratonin kautta lomatunnelmiin

Vuoden ensimmäinen loma alkoi perjantaina klo 14.55. Tuli tarpeeseen. Lomatunnelmiin virittäytyminen alkoi osallistumalla jo neljättä kertaa Helsinki City Runiin. Polvivamman aiheuttaman juoksutauon jälkeen pääsin ensimmäisen kerran kokeilemaan juoksua maaliskuun lopussa, tuon lenkin pituus jäi viiteen minuuttiin. Huhtikuun alun semiflunssan jälkeen pääsin vasta kunnolla juoksemaan ja siksipä pelotti startata puolikkaalle kun takana oli vain tusina juoksulenkkiä, joista toki edellisenä viikonloppuna juostu 15,5 km antoi uskoa puolikkaan jaksamiseen.

Sää oli lämmin ja vaatetusta jälleen kerran liikaa. Se ei kuitenkaan menoa haitannut eikä vissiin mikään mukaan, koska tuloksena oli toiseksi paras noteeraukseni puolimaratonilla; nettoaika 2.15,47! Oikean jalka tuntui rautakangelta valtaosan matkasta ja keskivartalokin kaipaa lisää voimaa juoksuasennon pitämiseksi, mutta 19 km jälkeen meinasin itkeä onnesta kun tajusin, että jaksan juosta koko matkan.



Juoksun jälkeen skoolasimme kamun kanssa kahvilla.

Huomisaamuna jalkojen palauttelu tapahtuu etelämpänä kun aamusella suunta otetaan kohti lentokenttää ja lomaviikko Italiassa on valmis alkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti