lauantai 28. syyskuuta 2013

Dena Berliinissä

Reissun ensimmäinen kommellus sattui Berliinissä koneesta poistuessa kun kaverin kanssa kävelimme muutamien muitten suomalaisten kanssa sujuvasti ulos asti kunnes tajusimme alkaa katsella, että missäs se matkalaukkuhihna olikaan. No sehän oli suljetulla alueella selän takana ja takaisin ei ollut pääsyä, siitä piti henkilökunta huolen. Onneksi toinen kaveri bongasi matkalaukkuhihnan heti portin vierestä ja kärräsi sitten ovenraosta huudeltujen ohjeiden mukaisesti meidän + kolmen muun samaan halpaan menneen suomalaisen matkalaukut alueelta ulos, se kun oli kuitenkin sallittua. Lentokentän kompaktius ei aina ole hyvä asia, emmekä kuulemma ole ainoita, joille näin on käynyt.

Lauantaiaamuna oli aivan mahtava herätä Berliinissä! Runsaan aamiaisen jälkeen lähdimme hakemaan juoksumateriaaleja Tempelhofin lentokentältä.



















Ihan yksin ei tarvinnut olla.

















Juoksurepun saamisen jälkeen kiertelimme messuilla ja sitten olikin ravitsemustauon vuoro. Välipalaksi Flammkuchen kinkulla ja purjolla.

















Loppupäivän ohjelmaan kuului shoppailua. Mistä blogin otsikko? Kävimme shoppailun lomassa kahvitauolla Starbucksissa ja siellä kahvin saa nimellään varustettuna:












2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Onnea maratonin juoksemisesta! Teillä on sitten huomenna hyvin ansaittu vapaapäivä. Jos vain sää sallii suosittelen fillareiden vuokraamista. Näkee paljon ja saavat jalatkin vähän erilaista palauttavaa liikuntaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Maraton meni hyvin ja ihan nykykunnon mukaisesti. Hieno tapahtuma oli. Fillareita ei keretty tällä reissulla vuokraamaan, mutta paljon muutakin jäi tekemättä, joten takaisin on tultava!

    VastaaPoista