tiistai 1. lokakuuta 2013

Kiirettä pitää Berliinissä

Niin pitää kiirettä Berliinissä ettei oikein mitään ehdi. Sunnuntain maraton meni ihan nykykunnon mukaisesti hieman alle viiteen tuntiin. Reitin varrella oli koko matkan paljon ihmisiä katsomassa ja kannustamassa. Tapahtuma oli upea kokemus! Jos saan kannustusjoukkojen kameroista kuvamateriaalia, teen erillisen postauksen itse maratonista.

Maratonin jälkeen söimme yhdessä illallista seitsemän hengen porukalla. Lautaselle proteiinia = hillitön kasa erilaisia lihoja ja lasiin hiilareita = vehnäolut, joka kuulemma täälläpäin Saksaa tottelee nimeä Hefeweizen.

















Maanantaiaamuksi olimme varanneet vierailun Reichtagskuppeliin.




















Jalat olivat aika hyvässä kuosissa maratonin jäljiltä, joten matka jatkui Brandenburgin Torin suuntaan. Se näytti upealta maratonin loppumetreillä, kun se viimeisten käännösten jälkeen vihdoin ilmestyi näkyviin. Joitain rakennelmia oli joko maratonin jäljiltä vielä pystyssä tai valmisteltavana torstaista kansallispäivää varten.


















Kävelyretken seuraavat etapit olivat holokaustin muistomerkki ja Potsdamer Platz.


















Välillä piti turvautua U-bahniinkin. Alexanderplatzilla maan päälle noustessa löytyi "varjo-Oktoberfest", joten sinne piti heti päästä ravitsevalle lounaalle.
























Park Innin näköalaterassilta näki kauas.



















Berliiniläistä katutaidetta Hacksher Marktissa.

































Illalla ohjelmaan kuului vielä ruokailu baijerilaisessa ravintolassa, kävelykierros Museumsinselillä ja juoruilua seuraavan vuorokauden puolelle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti