torstai 29. heinäkuuta 2010

Sadepäivä = opiskelupäivä

Tänään tuli vettä ensimmäistä kertaa kunnolla, tosin rankkasade ei kovin kauan kestänyt. Pitkin päivää sateli silloin tällöin ja olinkin jo aamulla päättänyt pukeutua tunneille sivistyneesti farkkuihin ja käydä oppituntien jälkeen ostamassa vihon itselleni. Tähän asti olin raapustellut muistiinpanot irtopapereihin. Kokonaan ilman liikuntaa en raaskinut koko päivää olla vaan raikkaassa säässä oli hyvä juosta suunnittelemani reitti lentokentän ympäri. Matkaa tuli 10 km ja reitti oli ihan mukava, ei kuitenkaan sykähdyttänyt edellispäivien vaellusreittien jälkeen.

Sadesää oli sopiva myös saksan opiskeluun, kotitehtävien lisäksi kertasin vielä passiivia eri aikamuodoissa. Uusi kertaus huomenna ei liene pahitteeksi tässä asiassa. Illalla löysin myös ensimmäistä kertaa hyvää ruokaa. Söin kokonaisen voissa paistetun forellin (9,60 €), kuva alla.




Eilisellä Höttinger Almin reissulla näin aasin.







Aasi hengaili ensin naapuripöydän vieressä ja kun pöydässä istunut mies ei lahjonut aasia millään murkinalla, päätti aasi ottaa ohjat omiin käsiinsä ja haukkasi miehen lukemasta sanomalehdestä reilun palan. Jauhettuaan makupalansa aasi lähti tulemaan meikäläisen apfelstrudelia kohti, mutta omistaja puuttui peliin tässä vaiheessa ja määräsi kotiarestia.

Huomiseksi on luvattu lähteestä riippuen parempaa tai huonompaa säätä kuin tänään. Tilanteen saa aika hyvin selville aamuisin; jos vuoret näkyvät, on hyvä sää. Jos eivät, on tosi pilvistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti