lauantai 8. lokakuuta 2011

Kohteessa

Työviikon päätteeksi hyppäsimme Münchenin koneeseen ja pääsimme aloittamaan lomamme Münchenin perinteeksi muodostuneella tavalla eli käymällä Augustiner Kellerin Alt Lagerkeller-ravintolassa:


Eikä yhtään väsytä työviikon jälkeen...


Pientä iltapalaa saksalaisittain:


Gute Nacht!

3 kommenttia:

  1. Kyllä nyt syö miestä ja naista täällä Suomessa..! Onko tämä se paikka, jossa on iso Biergarten pihalla? Mennään sitä katua, joka lähtee Hauptbahnhofilta päinvastaiseen suuntaan kuin keskusta? Jos se on se, niin olemme käyneet siinä Biergartenin puolella, mutta emme sisällä. Näyttää erittäin mukavalta paikalta! Myykö ne siellä puolikkaita Masseja?

    Jaaskarit

    VastaaPoista
  2. Käytiin vielä Münchenin marathonin sivuilla ja sieltähän ne löytyi teidän molempien nimet. Onnea matkaan molemmille ja tsemppiä! Juoskaa kuitenkin silmät auki ja jos reitin varrelta löytyy pari lippua joulukuun alun Bayern-Bremen matsiin niin poimikaa talteen ja tuokaa Suomeen. Turusta löytyy ostaja!

    VastaaPoista
  3. Hallo! Sama paikka kyseessä. Me taas emme ole koskaan onnistuneet istumaan Biergartenissa vaan käyneet aina tuolla alhaalla. Meinasin reteesti tilata kaksi isoa olutta, kunnes muistin missä ollaan ja vaihdoin omani "pieneen", joka kyllä Samulin tuopin rinnalla näyttikin pieneltä.

    Sää on turhan syksyinen maratonille. Toivottavasti ei sataisi koko matkan ajan tai ainakaan rakeita kuten tänään. Vähän jännittää kyllä miten menee, kun syksyn treenausta ovat haitanneet flunssa ja työkiireet. Raportti on luettavissa täältä aikanaan ;-).

    VastaaPoista