lauantai 19. heinäkuuta 2014

Erilainen alppireissu

Tällä kertaa on vuorossa tyystin erilainen alppireissu kuin neljänä aiempana kesänä.

















Osallistun rastiviikolle ensimmäistää kertaa sitten 1994 O-ringenin, jolloin olin juniori. Nyt olen seniori. Herää kysymys mihin hävisivät kaikki nuo vuodet "yleisenä naisena"..?

Lensimme leppoisasti Finskin business-luokassa Zürichiin. Se olikin kullanarvoinen lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen nopeuden takia, koska tuntui että puoli Suomea oli lauantaiaamuna lentämässä lomalle! Zürichin lentokentältä junailimme kymmenien muiden suomalaisten kanssa 3,5 tuntia Zermattiin.

Maisemaa junan ikkunasta


















Asumme samassa hotellissa kuin viime kesän maraton- & patikointimatkalla, mutta vähän paremmassa huoneessa. Matterhorn-näkymä on tarjolla, kunhan sää sallii. Huoneemme on tuo ylin erkkeri.

















Hotelliin saapuessa ihan paras välipala, punaherukoita ja Pellegrinoa.

















Mitään ihmeellistä ei tänään ehditty tehdä. Saapumispäivän tavanomaisuudesta poikkesi ainoastaan eliittisarjan sprinttikisan seuraaminen.



















Muiden sarjojen osalta rastiviikko alkaa sunnuntaina sprinttikisalla Zermattissa. Se on minulle ensimmäinen sprinttikisa ikinä ja säännötkään eivät ole ihan 100% hallussa. Onneksi kiirettä ei ole, vaikka muilla olisikin. Olen tullut tänne nauttimaan elämyksestä ja erilaisesta alppireissusta.

3 kommenttia:

  1. Heippa Tiina ja tervetuloa Ison kiven juureen. Toivottavasti sään haltijat eivät nyt ihan käännä kelkkaansa. Niin hienoa säätä täällä Itävallassa ainakin on ollut. Tsemppiä kisaan!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa mukavalta erilaiselta alppireissulta! Tsemppiä kisaan!

    VastaaPoista
  3. Tulopäivänä oli kuuma, mutta sekä eilen että tänään on ollut sateista ja pilvistä. Aurinko on onneksi myös näyttäytynyt. Huomiseksi suunniteltu kisakin vaihdettiin sääennusteen takia päittäin viidennen kisan kanssa.

    Erilaista on ollut, mutta hienoa. Kiitos tsempeistä, kivasti meni ainakin sprintti ja hauskaa oli tokassa kisassakin!

    VastaaPoista