sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Suunnistus on hieno laji

Lauantaina tuli käytyä Raaseporissa avaamassa henkilökohtainen kisakausi. Pitkän matkan kisassa oli hikiset olosuhteet, kun lämpötila nousi 30 asteeseen. Helle taisi sekoittaa myös minun pääni, sillä käytin alla olevassa kuvassa näkyvään 70 metrin rastiväliin aikaa 4.17. Ihan kuin lyhyillä väleillä rastin löytäminen olisi jotenkin helpompaa? Ei ole.



Onneksi muu osa 7,8 km radasta meni vähän nopeammin. Reissu oli kyllä rankka tällaiselle hellettä inhoavalle harrastelijasuunnistajalle. Lisäksi koin itseni jälleen kaupunkilaiseksi luonnon armoilla; ensin säikyin hirveä kasirastin tienoilla ja missasin juomarastin sen jälkeen kun pasmat menivät sekaisin. Juuri ennen viimeistä rastia päälle iskenyt rankka ukkoskuuro taas piti huolen siitä, ettei syke päässyt laskemaan vielä maaliintulon jälkeenkään salamoita ja jyrinää säikkyessä.

3 kommenttia:

  1. Grüss Gott!
    Hörst du? Die Berge ruft!
    - tai jotain sinne päin. Sinähän se saksan kurssit olet käynyt. Hienointa kuitenkin, että alppimatkasi alkaa. Toivomme todella, että nämä säät täällä kuivuvat ja lämpenevät. Mukavia vaelluksia!
    - Jaaskarit -

    VastaaPoista
  2. Mayrhofenissa ollaan ja heti piti käydä alkuverryttelyt heittämässä. Jostain syystä en saa julkaistua tekstiäni, mutta ehkä sitten tulevina päivinä. Kuulemma pari huonoa päivää tulossa ja sitten paranee. Luotetaan siihen!

    VastaaPoista
  3. Jostakin syystä tuo tämän päivän bloggauksesi kommenttiosio ei aukea klikattaessa. Tuttuja maisemia olit käynyt katselemassa ja nyt vähän kärsivällisyyttä säiden suhteen sulle ja myös meille. Pitäisi parantua huomisen jälkeen. Samat ukkoset jyrisi muuten täälläkin tänään auringon jälkeen. Luimme juuri uutisista, että Suomessa on nyt lämpimämpää, mutta pian osat vaihtuvat. Meillä on kuitenkin hienommat maisemat säästä riippumatta! Hyvää lomaa!

    VastaaPoista