perjantai 24. heinäkuuta 2015

Viimeisiä viedään

Reissun loppu alkaa häämöttää. Huomisen patikoinnista ei ole vielä varmuutta sääennusteen takia, mutta tänään sentään päästiin Rifflseelle ja Fuldaer Höhenwegille ennen iltapäiväukkosta ja -sadetta.





















Rifflseellä piti kiertää järvi ennen Fuldaer Höhenwegille lähtöä.























Paineltiin koko reilun neljän tunnin ja 17 km reitti laaksoon asti ennen lounaspaussia. Laaksoon on pystytetty Pitztal Alpine Glacier Trailin kisakeskus.



















Majapaikassamme Natur Residenz Anger Almissa aamiaispöydässä on päivän posti, josta käy ilmi sääennuste, illan menu ja muuta oleellista kuten päivän mietelause.





















Illallinen tarjoillaan klo 18.30-19.30 ja siihen kuuluu aina kolme alkuruokaa, pääruoka ja jälkkäri. Tänään tarjolla oli seuraavaa:
























Kertaakaan ei ole jäänyt nälkä ja kaikki ruoka on ollut hyvää. Lisäksi aamiainen on huippuluokkaa, sisältää mm. tuoreita hedelmiä. Patikointieväät saa aamiaisbuffasta pakata mukaan joka päivä. Tästä lystistä maksaa 55 € nuppia kohden vuorokaudessa mielellään. 20-kiloiset laukut kannettiin tullessa huoneeseen ja respan setä korjaa sauvatkin tarvittaessa :)

2 kommenttia:

  1. Vieläkin viikko alpeilta palaamisesta näen joka yö unia, joissa kävelen siellä polkuja pitkin. Se on on vaan niin lumoavaa. Kaipuu Tiroliin ja upeisiin vuoristomaisemiin säilyy. Yhdyt varmaan, Tiina, toteamukseen että näissä maisemissa taas ensi vuonna koetaan taas hienoja elämyksiä. Ei voi vastustaa...
    J

    VastaaPoista
  2. Tiesin jo tokana päivänä Pitztalissa, että sinne on päästävä takaisin. Luonnonkauneutta ja rauhaa parhaimmillaan. Ja kyllä, mitäs muuta sitä ihminen kesälomalla tekisi ;-)

    VastaaPoista