lauantai 28. heinäkuuta 2012

Hengailua kaupungilla

Luotin sääennusteeseen, joka lupasi puoliltapäivin ukkosta loppupäiväksi ja päätin pysytellä laaksossa. Aamukahvilla kävin 360 asteen näköalan kaupungin kattojen yllä tarjoavassa kahvilassa. Luin samalla päivän lehden, vaihtelu virkistää enkä valinnutkaan suosikkiani Tiroler Tageszeitungia vaan jonkun toisen, josta ymmärsin suurinpiirtein otsikot.


















Parissa urheilukaupassa kävin katsomassa sadehousuja tuloksetta. Muutenkaan ei onnistanut ostosten suhteen. Lounaan suhteen kyllä, täällä ei aina saa lautaselle tarpeeksi rehuja, mutta Cafe Retron salaattiannoksessa on erilaisia kasviksia reilusti eikä niitä ole uitettu etikassa.

















Pesulakeikan aikana taivaalle alkoi kertyä pilviä ja ukkonen alkoi juuri, kun sain pyykit kuivausrummusta ja olin valmis lähtemään. Ukkosta ja sadetta kesti parin tunnin ajan ja sen jälkeen taivas alkoi taas kirkastua, vaikka sääennusteiden mukaan koko loppupäiväksi oli luvassa sadetta ja ukkosta.

















Ennusteet eivät kuitenkaan olleet väärässä. Ehdin aperitiiville Beach Clubille Inn-joen rannalle kun pilvet hetkeä myöhemmin alkoivat taas kasautua Innsbruckin ylle. Olisi muuten kiva paikka seurata olympialaisia tuo Beach Club, mutta hieman altis sääolosuhteille.


 
















Sunnuntaiksikin luvassa ukkosta ja sadetta. Koko päivää ei viitsisi tässä pienessä huoneessakaan kökkiä, mutten ole vielä keksinyt mitä tekisin kun suosikkiharrastukseni vaatisi hieman parempaa säätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti