perjantai 27. heinäkuuta 2012

So ein Tag, so wunderschön wie heute

Olipahan taas kaunis päivä ja kuuma kuin mikä. Ylempänähän on tunnetusti viileämpää kuin laaksossa, joten lähdin hellettä pakoon. Päässä soi alppihumppabiisi otsikon mukaisin sanoin.

Päivän patikoinnin kääntöpiste on jokseenkin puurajan kohdalla


















Elimistö alkaa ehkä hiljalleen tottua kuumuuteen ja nousuihin, koska nousu Bodenstein Almille tuntui kevyemmältä kuin tiistaina. Matka oli kuitenkin sama ja lämpöä tänään oli 31 astetta.



















Tänään jatkoin paussin jälkeen matkaa vielä vähän ylöspäin Seegrubelle, jonne pääsee keskustasta Hungerburgbahnilla ja kabiinilla. Siksi se on täynnä turisteja eikä ole paikkana muutenkaan niin viehättävä kuin Bodenstein Alm, jonne valtaosa vääntäytyy omin voimin.


















Välillä pilvenhattara armahti paahtavalta auringolta pariksi minuutiksi

















Seegrube tuli nopeasti näkyviin. Ylhäällä oli jopa vanhaa luntakin.



















Kävelin taas autoteitä pitkin takaisin alas ja hyppäsin ihanaan ilmastoituun bussiin, josta nouseminen keskustassa oli kuin olisi suoraan saunaan astunut.

Innsbruckin hellekesä vaihtuu huomenna ennusteiden mukaan ukkoseen jo puoliltapäivin ja huonoa säätä on luvassa myös sunnuntaiksi. Ohjelmassa siis on ulkoilma-aktiviteettien sijaan ainakin pyykinpesua, shoppailua ja saksan läksyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti