sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Innsbruck

Heräsin aamulla ajoissa, kuinka ollakaan, ja ajattelin tehdä pienen happihyppelyn Innsbruckin kantapaikkaani Höttinger Almille 1487 metrin korkeuteen. Iltapäivästä alkaen oli ennustettu sadetta, joten lähdin heti aamiaisen jälkeen liikkeelle. Otin kuitenkin bussilla vauhtia Hungerburgille ja lähdin kiipeämään sieltä.

















Välillä oli aurinkoisempaa ja välillä pilvisempää, nälkä sen verran kasvoi syödessä että päätin käydä samalla reissulla Bodenstein Almilla (1661 m).




















Bodenstein Almilta suuntasin jo alas Hungerburgille. Matkalla juttelin vastaan tulleen saksaa puhuneen miehen kanssa, hän kysyi olenko itävaltalainen, saksalainen vai ulkomaalainen. Kuultuaan, että olen suomalainen sain kehut aksentista, vaikka en montaa lausetta ehtinyt puhua tai ehkä juuri siksi. Suomesta herralle tuli ensimmäisenä mieleen, että siellä tanssitaan tangoa.



















Mittaa happihyppelylle tuli reilut 10 km ja aikaa meni kolmisen tuntia.

Innsbruckin tärkein ohjelmanumero oli kuitenkin pyykinpesu Bubblepointissa ja se on nyt tehty. Suosikkiravintoloita ja kahviloitakin olen kierrellyt. Huomenna aamulla on ohjelmassa shoppailukierros ja sitten suunta on kohti Söldeniä. Vesisade alkoi reilu tunti sitten ja nyt ukkostaa. Ensi viikon sääennuste Söldeniin on todella masentava; sadetta on luvassa joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti