maanantai 24. kesäkuuta 2013

Sölden

Kävin aamulla Innsbruckissa pikaisesti ostoksilla. Suosikkivaatekauppani Zero oli remontissa ja urheilukaupoissa ajattelin käydä Söldenissä sadepäivinä. Ostin kuitenkin vaeltajan ensiapupakkauksen kotiin unohtuneen korvikkeeksi ja kirjan "Finne dich selbst!", joka on kertomus saksalaisen miehen matkasta autolla Saksasta Suomeen, iäkkäät vanhemmat takapenkillä ja päämääränä mennä tapaamaan suomalaisen naisen kanssa naimisiin mennyttä veljeä. Toivottavasti ymmärrän tekstistä tarpeeksi, jotta pystyn kirjaa lukemaan. Ainoan mukaan ottamani suomenkielisen pokkarin olen jo lukenut ja sadepäiviä on luvassa reilusti.

Söldenissä oli saapuessani lämmintä 10 astetta, tuulista ja vettä satoi. Ylempänä vuorilla näkyi lunta silloin kun sankat pilvimassat eivät kokonaan peittäneet näkyvyyttä.

















Majapaikan ovessa oli lappu, että respa ei ole auki ennen kuutta tärkeän bisnestapaamisen takia, mutta ovessa oli myös nimelläni varustettu kirjekuori, josta löytyi avain ja tärkeimmät ohjeet. Talo ja huone ovat perustirolilaista tyyliä, parvekkeella olisi kiva istua lämpimällä säällä lukemassa, mutta ehkä joku toinen kerta...

































Söldenkin tuntuu olevan vasta avaamassa kesäkautta, en esim. löytänyt kuin yhden auki olevan ravintolan, mutta sehän riittää kunhan se on joka päivä auki. Paikka on tuttu viime vuoden kevään laskureissulta ja ruoka, kokonaisena paistettu taimen, oli hyvää. Piti vielä ottaa jälkkäriksi topfenstrudel.

















Huomisen suunnitelmat teen vasta aamiaisen jälkeen fiiliksen ja sään mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti