maanantai 1. elokuuta 2011

Aamu valkeni pilvisenä, vaikka olin odottanut sääennusteen lupaamaa aurinkoa. Ennusteet ovat kuitenkin sen verran hyvin pitäneet paikkansa, että päätin lähteä Gamshüttelle, jota varten olin odottanut kaunista säätä.

Ylös kipusin Hermann Hecht Wegiä Finkenbergistä. Itse reitti ei nähtävää tarjonnut ihan yläosan mukavaa metsäpolkua lukuunottamatta. Hütten alapuolella alppilehmä bongaili hulluja aamutuimaan vuorta ylös punnertavia turisteja:



Sää alkoi ennusteen mukaisesti parantua ja hütten pihalta näkyi jo reikä pilviverhossa:



Lounasta syödessä mietin minne sitä sitten lähtisi kun alas ei vielä tehnyt mieli. Ajattelin käydä vilkaisemassa maisemia hütten yläpuolella Berliner Höhenwegillä ja palata sitten hütten alapuolelta lähtevää Georg Herboltz Wegiä takaisin alas.

Gamshütte yläpuolelta kuvattuna:



Kyllä kannatti käydä kääntymässä ylämäessä! Sen verran hienoja olivat maisemat, ettei yhtään harmittanut palata samaa reittiä takaisin. Kuvat puhukoot puolestaan:








Sen verran paljon tuli raikasta ulkoilmaa ja kuntoilua, että nukkumatti kutsunee ajoissa. Sen lisäksi huomiseksi on luvassa reissun kaunein päivä ja siitähän pitää ottaa kaikki irti. Ei täällä kyllä unikeot muutenkaan pärjää; aamiainen on klo 7-9 ja siivooja pyrkii huoneeseen jo ennen puoli yhdeksää. Parempi lähteä siis patikoimaan ettei ole häiriöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti