keskiviikko 17. elokuuta 2011

Alles Gute hat ein Ende

Loppuu se kolmen viikon lomareissukin joskus. Aika rientää todella nopeasti, kun on hauskaa.

Viimeisenä päivänä Innsbruckissa oli huonompi sää. Aamulla lähdimme kiireettä liikkeelle turistibussilla kohti Ambrasin linnaa.














Itävallassa oli maanantaina pyhäpäivä ja sattumalta Ambrasin linnassa vietettiin juhlaa, jonka kunniaksi pääsymaksuja ei peritty ja ohjelmaa riitti eri puolilla linnaa. Valitettavasti Espanjalaiseen saliin emme iltapäivän konsertin takia päässeet, mutta kiertelimme linnaa ja tutustuimme valtavaan määrään muotokuvia Itävallan ja Euroopan kuninkaallisista.

Seuraavaksi turistibussi vei meidät Hungerburgbahnin lähtöasemalle ja huristelimme sillä Alpenzoohon katsomaan alppialueen eläimiä.














Tiistaiaamuna pakkasimme tavarat kasaan ja matkasimme junalla Müncheniin. Yleiskatsaus kaupunkiin käytiin luomassa Frauenkirchenin tornista:

Nopean ja tehokkaan yhden kaupan shoppailukierroksen jälkeen suuntasimme kohti Englisch Gartenia, matkalla kuljimme Hofgartenin poikki:

Englisch Gartenissa bongasimme surffaajia:

Suvin opiskelukaverilta saamamme vihjeen perusteella suuntasimme puiston toiseen päähän Seehausiin. Paikassa oli viinijuhlat, mutta otimme siitä huolimatta puolikkaat oluet (=puolen litran olut):

Paluumatkalla otimme polkupyörätaksin puiston poikki ja ihan itse valokuvankin:

Keskiviikkoaamuna oli vuorossa paluulento kotiin sumuiselta Münchenin lentokentältä ja kolmen viikon huippuhauska reissu oli takana. Keski-Eurooppaan onneksi pääsee seuraavan kerran jo lokakuussa, jolloin on tarkoitus juosta Münchenin maraton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti