perjantai 12. elokuuta 2011

Normipäivä alpeilla

Torstaina Innsbruckiin saapuessa oli lämmin ja aurinkoinen sää. Kaupunki oli yhtä kaunis kuin ennenkin:


Perjantaina vietettiin normipäivä alpeilla eli ulkona aamusta iltaan; ruumista on rasitettu ja mieli on samalla levännyt. Suunta oli Patscherkofelille heti aamiaisen jälkeen. Ensimmäinen tauko pidettiin Sistranser Almin pihassa.


Vuorta tuli tänään käveltyä hieman ristiin rastiin ja suunniteltua pidempi matka, mutta sää oli hyvä yhtä sade/raekuuroa lukuunottamatta. Kävelimme Patscherkofelin huipulle 2248 metriin. Matkalla tapasimme mm. rennosti ottavan alppilehmän:

Ehkä kaunein reitti vuorella toistaiseksi kävellyistä on 31a:

Europa-siltaa piti tietenkin kuvata:

Kävelyä tuli kaiken kaikkiaan kuusi tuntia ja reilut 20 km, mutta ulkona oltiin sitäkin enemmän kaikki tauot huomioiden. Illallinenkin syötiin ulkona ja sen päälle Inn-joen rannalla nautimme ansaitut oluet hiekkarannalla palmujen katveessa:


3 kommenttia:

  1. Moi,
    jaa-aa enpä ole ennen kuullutkaan, että vaellusreissusta tulikin "aiottua pitempi" ;-)
    Missäs Innsbruckissa on tuollainen palmu biitsi?
    -Jane-

    VastaaPoista
  2. Grüss Gott!

    Nyt on vaellusreissut tehty tältä kesältä. Ja muutaman kerran tosiaan aiottua pidempinä...

    Marktplatzin ja Inn-joen välistä bongattiin tuo Beach Club. Sen verran sateista on tänään ollut, ettei enää taideta mennä. Mukava ja vähän erilainen kesäterassi.

    VastaaPoista
  3. Ja minä kun kuvittelin, ettei noita Almeja (Sistranser,ym) muut suomalaiset ole keksineetkään. Oltiin 2011 kesäkuussa samoilla paikoilla, ja mulla on samanlainen kuva Sistranser Almin pihasta. :D

    Terveisin

    Enzian

    VastaaPoista