sunnuntai 7. elokuuta 2011

Vaihtopäivä

Lauantain ohjelmassa oli kohteen vaihto Mayrhofenista Naudersiin ja välietapit Innsbruckissa itsepalvelupesulassa sekä lounasetappi Anikan, viimevuotisen saksan kurssin opettajan luona Imstissä. Sullottuani puhtaat pyykit Bubblepointissa rinkkaan menin rautatieaseman viereiseen kahvilaan kuluttamaan aikaa ennen junaan hyppäämistä. Yhtäkkiä bongasin liikennevaloissa kadun toisella puolella alppivaeltajablogituttavani Jaaskarit! Eikun ulos kadulle pysäyttämään heidät ja nyt olemme sitten live-tuttujakin. Oli erittäin mukava tavata kun on tullut tässä puolin ja toisin näitä vaellusreissuja kommentoitua. Yllättävästä kohtaamisesta meni kai pasmat sen verran sekaisin, että kuvatodisteet kohtaamisesta puuttuvat tällä kertaa.

Anikan luona sain itsetehtyä tirolilaista ruokaa, kantarelligulassia knödeleiden kanssa ja oli muuten todella hyvää. Terassilta maisemat olivat sellaiset, että kyllä siinä työpäivän jälkeen sielu lepäisi.













Sain kyydin Landeckin asemalle, josta matka jatkui bussilla Naudersiin. Päätepysäkiltä oli hienoinen ylämäki majapaikkaani, ainakin kun selässä oli n. 16-kiloinen rinkka. Parvekkeelta on hieno maisema mm. Italian puolella rajaa sijaitsevan Piz Ladin (2782 m) huipulle.

Nauders näytti muutenkin ihan kauniilta kylältä.

Syömästä tultuani orkesteri marssi keikkapaikalle ravintolan edessä kulkevaa katua pitkin:

Keikkalava: 

Teknisten ongelmien vuoksi sain tämän valmiiksi vasta nyt sunnuntaiaamuna. Toivottavasti langaton yhteys toimii jatkossa varmemmin, mutta voi olla ettei ihan joka päivä saa tarinoita ulos. Toinen ongelma voi olla sitten sää. Huonohkoa säätä on luvassa seuraavat kolme päivää, joten vain keskiviikkona olisi luvassa parempaa säätä. Nytkin ulkona sataa hieman, mutta lähden joka tapauksessa tutkiskelemaan lähirinteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti